سبد خرید خالی می باشد

صدای موش

 

نام علمی : Mus musculus

 وزن : 12 تا 30 گرم (بزرگسالان)

 دوره بارداری : 20 روز

لانه گذاری در سقف کاذب و مسیر تاسیسات

تراکم 10 موش در هر متر مربع 

 

Image

موش ها، دندان های بسیار سخت و محکمی دارند که قادراند جهت دسترسی به آب و غذا، اکثر سطوح سخت را بجوند. صدای جویدن به صورت صدای خراشیدگی یا جیرجیر به گوش می رسد از طرفی موش ها جهت رفع خارش لثه ها مجبور هستند مدام سطوح را بجوند که صدای جویدن از داخل سقف های کاذب و دیوارها به گوش می رسد.

در صورت آلوده بودن منزل به موش، صداهایی مانند خش خش، تیک تیک و یا صدایی مانند چنگ زدن از داخل قسمت هایی مانند سقف های کاذب، نورمخفی ها، دیواره ها و ... به گوش می رسد که از مهمترین علائم هشدار دهنده وجود موش، صدایی است که موش ها از خود ایجاد می کنند.

این صداها را موش حین جستجوی آب و غذا، رفع خارش لثه ها یا در حین پیدا کردن محلی جهت لانه سازی و پناهگاه از خود ایجاد می کنند. صدای پنجه کشیدن موش ها بسیار آزار دهنده می باشد به خصوص این صدا در حین شب یا زمانی که سکوت کامل در خانه برقرار است به گوش می رسد.

صدای جیر و جیغ و خش خش موش

صدای موش‌ می‌تواند به شکل متفاوتی باشد و به دلایل متعددی برمی‌گردد. برخی از علل رایج صدای موش عبارتند از:

1. ارتباط اجتماعی: موش‌ها از طریق صداها با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. این ارتباطات ممکن است جهت هشدار دادن در مورد خطرها، اعلام موقعیت‌ها، جلب توجه هم‌نوعان یا اعلام وجود مناطق مناسب برای شکار یا جستجو باشد.

2. جستجوی غذا: صدای موش‌ها ممکن است به منظور جستجو و یافتن منابع غذایی باشد. وقتی که موش‌ها در جستجوی غذا هستند، می‌توانند به وسیله‌ی صداهایی که به سیگنال‌دهی یا تشویق هم‌نوعان مناسب استفاده می‌کنند، اطراف خود را کاوش کنند.

3. علل ترس و استرس: موش‌ها ممکن است در معرض خطر یا تهدید قرار بگیرند و به وسیله‌ی صداها بخواهند خود را محافظت کنند یا هم‌نوعان خود را از خطرها آگاه کنند.

4. ترتیب جای‌گذاری سلسله‌مراتبی: در برخی از گونه‌های موش، صداها به عنوان یک ابزار برای ترتیب جای‌گذاری سلسله‌مراتبی و ارتقاء در هرچه بهتر وضعیت اجتماعی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موش‌ها از طریق صداها و زبان بدن خود با هم ارتباط برقرار می‌کنند و به وسیله‌ی آن‌ها از یکدیگر اطلاعاتی دریافت می‌کنند. هرچند صداهای موش‌ها به گوش بشر معمولاً نامشهود است و برخی از انواع صداها در فرکانس‌های بالا قرار دارند که به علت تفاوت آن‌ها با قدرت شنوایی انسان، ممکن است توسط برخی از افراد قابل شنیدن نباشند.

از نشانه های وجود موش در یک محل مشاهدۀ فضله های موش و شنیدن صداهایی مانند خراشیدن، پنجه کشیدن و حرکت در سقف و دیوارها اشاره نمود.

در صورت شنیدن صدای موش در منزل قبل از هر اقدامی در اسرع وقت با کارشناسان شرکت سمپاشی نگین دشت تماس گرفته تا جهت سمپاشی و طعمه گذاری موش اقدامات لازم صورت گیرد.

توجه داشته باشید که تعویق در امر سمپاشی و مبارزه با موش عواقبی را به همراه خواهد داشت. علاوه بر اینکه موش یک عامل انتقال بیماری برای انسان محسوب می شود و سلامت شما را به خطر می اندازد از طرفی می تواند خطرات احتمالی ناشی از جویدگی سیم های برق توسط موش ها را به همراه داشته باشد که منجر به آتش سوزی و یا حتی خطرات جدی تری خواهد شد. بنابراین بحث مبارزه و طعمه گذاری موش ها را حتی با وجود وضعیت پاندومی کرونا باید جدی بگیرید.

صدای موش به شدت وابسته به موقعیت و شرایط محیطی است، و در زمینه‌های مختلف می‌تواند متغیر باشد. موش‌ها از صداها برای ارتباط با یکدیگر، اعلام حضور یا خطر، جلب توجه به هنگام تغذیه، یا حتی برای ابراز رفتارهای تخصصی مانند جفت‌گیری استفاده می‌کنند. در زیر چند نمونه از صداهای معمولی موش‌ها ذکر شده است:

1. چیق‌چیق (Squeaking): موش‌ها اغلب از صداهای چیق‌چیق برای ارتباط با یکدیگر یا به عنوان واکنش به خطر استفاده می‌کنند. این صدا معمولاً با صدای باز شدن دهان‌هایشان همراه است.

2. کرکره (Chattering): این صدا ممکن است در هنگام تحریک یا ترس موش‌ها ایجاد شود و به نوعی صدایی کرکره‌ای با دامنه فرکانس بالا باشد.

3. گریه (Crying): موش‌ها ممکن است در شرایط ناخوشایند یا دردآور گریه کنند، این صدا به طور کلی یک نوع صدای ترس یا ناراحتی است.

4. صداهای الارم (Alarm Calls): موش‌ها ممکن است صداهای الارم ایجاد کنند تا دیگر اعضای گروه را از وجود خطر مطلع کنند.

5. صداهای جفت‌گیری (Mating Calls): موش‌ها همچنین در فصل جفت‌گیری از صداهای خاص برای جلب توجه همجنس خود بهره می‌برند.

این نمونه‌ها تنها چند مثال از زبان صوتی موش‌ها هستند، و صداها ممکن است بسته به شرایط و موقعیت مختلف گوناگون باشند.

خطرات حضور موش در منزل

حضور موش در منزل می‌تواند به چندین شکل خطرناک باشد. در زیر، تعدادی از این خطرات ذکر شده است:

1. آسیب به خوراکی‌ها: موش‌ها ممکن است به طعمه‌ها، غذاها و خوراکی‌های موجود در آشپزخانه یا در ظروف ذخیره‌سازی دسترسی پیدا کنند و آنها را آلوده کرده و بیماری‌زا کنند.

2. خرابی ساختمان: موش‌ها می‌توانند از طریق حفاری زیر دیوارها و تخریب چوبی ساختمان، به داخل خانه نفوذ کنند و خسارات مالی ایجاد کنند.

3. بیماری‌ها و عفونت‌ها: موش‌ها ممکن است بیماری‌های مختلفی را به انسان منتقل کنند، از جمله بیماری‌هایی مانند لیشمانیاز، توکسوپلاسموز، سالمونلا، و بیماری لیستریا.

4. خطر حریق: گاهی اوقات موش‌ها کابل های برق را شروع به جویدگی میکنند و سبب اتصال برقی و شاید آتش سوزی اتفاق بیوفتد.

5. مزاحمت و ناراحتی: حضور موش‌ها در منزل می‌تواند باعث ناراحتی و اضطراب در اعضای خانواده شود، به ویژه در صورتی که آنها به صورت مداوم دیده شوند یا صداهای بیشتری ایجاد کنند. به طور کلی، حضور موش‌ها در منزل می‌تواند باعث آسیب به سلامتی، امنیت و راحتی شما شود، بنابراین باید به شیوه‌های کنترل و پیشگیری از حضور آنها توجه ویژه‌ای داشته باشید.

فرایند سفارش مبارزه با موش

شرکت موش گیری

تماس با شرکت
ارتباط با مشاوران ما

Image

تعین وقت اعزام کارشناس
پرداخت بیعانه

Image

انجام عملیات مبارزه با موش
با مجوز دانشگاه شهید بهشتی

1
2
3

راه حل شما اینجاست

سوالات متداول

بله اگر گاهی این صدا از سقف شنیده شود می تواند نشانه وجود موش در سقف های منزل شما باشد. اما اگر این صدا قطع نمی شود ارتباطی به موش ندارد.

Image

مقالات آموزشی سمپاشی و مبارزه با موش

متأسفانه در صورتی که عملیات سمپاشی و مبارزه با موش توسط افراد غیر متخصص که هیچ تجربه و دانشی در این زمینه ندارند و یا توسط شرکت های غیرمجاز توسط طعمه های آغشته به سیانور (فسفوردوزنگ) صورت گیرد، باعث ایجاد مشکلات بسیار جدی از جمله عدم دسترسی به اجساد موش های مرده خواهد شد.

از مهمترین موارد در هنگام نظافت محیط آلوده به موش آن است که از پخش کردن ذرات گرد و غبار در محیطی که آلوده به فضلۀ موش می باشد تا حد امکان باید خودداری نمود چون ذرات موجود در آن محیط بسیار مضر بوده و عامل انتقال ویروس ها و باکتری های کشنده می باشد.

 بزرگترین گروه از پستانداران که در واقع حدود 3/1 جمعیت پستانداران را در زمین به خود اختصاص داده اند. موش ها انواع مختلفی دارند : موش نروژی (Norway rat) – موش سقفی (roof rat ) و موش خانگی (house mouse ) که جزء آفات و جوندگان مشترک در محل کار و منازل مسکونی می باشد که به "commensal rodents" یا جوندگان هم غذا به دلیل نیاز مشترک با زندگی انسان به این نام معروف اند.

موش های آهویی بیشتر جذب خانه هایی که در اطراف آن پوشش گیاهی فراوان ، سنگ های صخره ای و هیزم انباشته شده ، می شوند . در صورت سرد شدن هوا این موش ها به سمت حومه و روستاها و مناطق مسکونی ، داخل انبارها و منازل هجوم می آورند.

موش های صحرایی همه چیزخوارند و می توانند غذاهای مختلف از جمله از گیاهان و نیز از سایر حیوانات تغذیه کنند. یک تحقیق ژاپنی در مورد راتوس ها نشان می دهد عمدتاً آن ها از گیاهان تغذیه می کنند اما عادات غذایی موش ها بر اساس شرایط زندگی، کمبود منابع آب و غذا و تغییر فصول قابل تغییر می باشد.

موش سقفی سابقۀ طولانی در انتقال بیماری طاعون داشته و به ship rat معروف اند . آن ها مخرب تمام اموال و مواد خوراکی می باشند و خزهای بدن این موش ها محل مناسبی برای زندگی و رشد حشراتی مانند کک  و کنه می باشد.

 

موش‌هاي بزرگ فاضلابی گوشتخوار معمولاً لانه خود را در محيط‌ هاي وسيع نمي‌سازند و همواره سعي در پنهان شدن دارند تا بتوانند به راحتي نوزادان خود را توليد و پرورش دهند. موش‌هاي نر معمولاً حداقل يكبار در روز محيط اطراف خود را بازرسي مي‌كنند و چنانچه تغييراتي در محيط مشاهده نمودند بلافاصله لانه خود را معدوم و جاي ديگري را براي خود آماده مي‌كنند.

روش های انتقال بیماری از طریق تماس با ادرار و فضله موش، گازگرفتگی انسان توسط موش ، تماس با سطوحی که موش با آن تماس داشته و ... به صورت مستقیم می باشد با این حال موش ها به صورت غیر مستقیم نیز بیماری را انتقال می دهند.

 چند سالی است که در بازار دستگاه های الکتریکی عرضه می شوند که سازندگان و وارد کنندگان آن ها ادعا می کنند با انتشار اصوات ماورای صوت موجب فراری شدن آفات ( اعم از جوندگان یا حشرات) از محل آلوده و یا مرگ آن ها می گردند.

موش ها همه چیزخوارند و اکثراً غذا را در لانه و قسمت های زیرزمینی انبار می کنند. موش ها در حیات وحش غیراهلی می توانند از انواع برگ گیاهان ، ساقه، دانه، ریشه گیاهان ، میوه ها و انواع توت ها و حشرات تغذیه داشته باشند. موش های آهویی حتی فضله های خود را نیز مصرف می کنند.

logo sampashi

مشاوره رایگان

021-88330133


تمام نقاط تهران و کرج

درباره شرکت نگین دشت

شرکت مهندسی نگین دشت با بیش از 30 سال تجربه به صورت تخصصی در زمینه خدمات سمپاشی حشرات، طعمه گذاری انواع موش و مبارزه با آفات خانگی و صنعتی مانند، سوسک، ساس، پشه، موریانه، کنه، مورچه، کک، موش و... با افتخار در خدمت هموطنان عزیزمان می‌باشد.

در ارتباط باشید:

logo-samandehi