افزایش سطح آلرژی در منازل آلوده به ساس
نتایج تحقیقات جدید در مورد حشره ساس،این تصور که ساس ها فقط یک آفت مزاحم به شمار می آیند را کاملا رد کرده است و در حال حاضر حشره ساس یک تهدید مهم از لحاظ پزشکی برای سلامت افراد ساکن در منازل آلوده به ساس به شمار می آید. این مطالعات که در دانشگاه کارولینا توسط محققان صورت گرفته نشان می دهد که سطح هیستامین در خانه های آلوده به ساس به طور قابل توجهی بالاتر از خانه های فاقد آلودگی ساس می باشد و علاوه بر این نتایج نشان می دهد سطح هیستامین تا ماه ها در این منازل باقی می ماند حتی اگر آلودگی حشره ساس این منازل توسط کارشناسان دفع آفات برطرف شده باشد و ریشه کنی ساس تختخوابی در محل به صورت کامل صورت گرفته باشد.
عوارض و خطرات گزش ساس روی انسان
محققان بخش بهداشت انسانی با اندازه گیری سطح هیستامین در خانه های آلوده به ساس و خانه های فاقد آلودگی مقایسه ای را انجام داده اند و میزان تأثیر درمان و ریشه کنی ساس و نیز زمان اقدام به ریشه کنی ساس در منازل را در میزان سطح هیستامین ارزیابی نمودند. نتایج نشان داد که سطح هیستامین در خانه های آلوده به ساس حداقل 20 برابر بیشتر از سطح هیستامین در خانه های بدون آلودگی ساس می باشد و از طرفی نتایج نشان داد سطح هیستامین بعد از رفع آلودگی ساس بخصوص در محیط هایی با شدت آلودگی بالا حتی تا حدود سه ماه کاهش چندانی نخواهد داشت بنابراین توصیه می شود در صورت وجود آلودگی ساس قبل از افزایش شدت آلودگی سمپاشی صورت گیرد.
آلرژی (هیستامین ها) در بدن انسان به عنوان یک پاسخ ایمنی است که از بدن فرد آزاد می شود. هیستامین ها باعث ایجاد التهاب یا سایر واکنش های آلرژیکی می شوند از طرفی از طریق یکسری واکنش های شیمیایی سیستم ایمنی در جهت مبارزه با پاتوژن ها و یا تعمیر سلول های آسیب دیده بدن نیز کمک می نمایند. با این حال هیستامین ها می تواند اثرات مضری برای سلامت انسان داشته باشد از جمله بثورات پوستی و مشکلات تنفسی هنگام استنشاق و تنفس یا واکنش های آلرژیکی به برخی از مواد غذایی، گرده، کپک ها و یا سایر شرایط محیطی را می تواند به همراه داشته باشد.
در واقع باید این را در نظر داشت که هیستامین ها یک عامل کنترل کننده مثبت در برابر حساسیت ها و آلرژیک های پوستی و تنفسی به شمار می آیند چون با مشاهده این واکنش ها، فرد به وجود پاسخ سیستم ایمنی خود پی برده و در راستای درمان سریع تر اقدام می نماید.
-
واکنشهای پوستی: نیش ساسها میتواند منجر به خارش شدید، التهاب و قرمزی پوست شود. در برخی افراد، نیش ساسها باعث بروز واکنشهای آلرژیک شدید میشوند که ممکن است به صورت کهیر یا بسورات پوستی شود.
-
آلرژی به پروتئینهای بدن ساس: برخی افراد به پروتئینهای موجود در بزاق یا فضولات ساسها حساسیت دارند. این آلرژی میتواند باعث بروز علائم تنفسی مانند عطسه، سرفه، و تنگی نفس شود.
-
تحریکات تنفسی: فضولات و بقایای ساسها میتوانند به صورت گرد و غبار در هوا پخش شوند و باعث تحریک دستگاه تنفسی شوند. این موضوع میتواند علائم آلرژی مانند رینیت (التهاب بینی)، آسم، و دیگر مشکلات تنفسی را تشدید کند.
-
تشدید آسم: برای افرادی که به آسم مبتلا هستند، وجود ساسها میتواند علائم آسم را تشدید کند. قرار گرفتن در معرض فضولات و بدن ساسها ممکن است باعث افزایش حملات آسمی و تنفسی شود.
-
اضطراب و استرس: زندگی در محیطی آلوده به ساسها میتواند منجر به اضطراب و استرس روانی شود که خود این عوامل میتوانند بر سیستم ایمنی بدن تأثیر منفی بگذارند و علائم آلرژی را تشدید کنند.
شرکت سمپاشی نگین دشت این افتخار را دارد که تمامی عملیات های سمپاشی ساس شرکت نگین دشت با موفقیت و اثربخشی 100% بوده از طرفی سمپاشی ساس شامل گارانتی می باشد و تا زمان ریشه کنی کامل ساس، ما در کنار شما عزیزان خواهیم بود.
جهت مشاوره و سمپاشی ساس تختخوابی در منازل با کارشناسان شرکت نگین دشت تماس حاصل فرمایید تا در جهت ریشه کنی و سمپاشی ساس بهترین و مؤثرترین روش را به شما ارائه نمایند.
شناسای گزش ساس
مشاهده لکه های خون، لکه های سیاه و تیره رنگ که نشان دهنده فضله و مدفوع ساس می باشد و از طرفی پوسته های ساس از دیگر نشانه های وجود آلودگی ساس تختخوابی در منزل می باشد. بیشتر نواحی بدن انسان می تواند در معرض گزش ساس بخصوص هنگام خواب قرار گیرد از جمله "دست، صورت، شکم، شانه ، پاها و بازوها و .... در صورتی که گزش همیشه به صورت پراکنده نیست و گاهی گزش به شکل تجمعی در یک محدوده صورت می گیرد و یا به شکل خطی یا زیگزاگی این گزش روی پوست بدن رخ می دهد. محدوده محل گزش بسیار کوچک می باشد و ممکن است در محل گزش التهاب پیدا کند یا به همراه خارش، قرمزی و یا حتی به شکل زخم های پوستی ظاهر شود و در واقع این واکنش ها بستگی به واکنش پوست فرد و سیستم ایمنی او دارد و حتی ممکن است به سرعت پس از گزش این واکنش ها ظاهر نشود ممکن است حتی پس از گذشت چند روز یا چند ساعت علائم گزش روی پوست به شکل آلرژی نمایان شود. برخی افراد که به گزش ساس هیچ واکنش آلرژیکی نشان نمی دهند بدان معنی نیست که این افراد دچار گزیدگی ساس نشده اند بلکه سیستم ایمنی این افراد نسبت به گزش واکنشی نشان نمی دهد و این افراد ممکن است در معرض کم خونی یا شوک آنافلاکسی قرار بگیرند.
منابع ساس