چه زمانی پشه ها بیشتر فعال هستند
پشه ها حشرات مزاحم و ناقل بیماری هستند و از خون میزبان خود تغذیه می کنند. اگر در منطقه ای که مستعد پشه می باشد زندگی می کنید می دانید که چقدر پشه ها در منزل و حیاط می توانند آزاردهنده باشند. کاهش پوشش گیاهی اطراف منزل ، تخلیه آب راکد در اطراف ساختمان می تواند جمعیت پشه ها را تا حد زیادی کاهش دهد.
چرا جمعیت پشه ها پس از بارندگی اطراف منازل و حیاط شما افزایش می یابد؟
اگر توجه کرده باشید پس از یک بارندگی هجوم پشه ها بسیار افزایش می یابد. بسیاری از آفات و حشرات از باران متنفراند ولی پشه ها عاشق باران و رطوبت هستند و بهترین زمان تخم ریزی پشه ها در فصل بارندگی می باشد. بلافاصله با ابری شدن هوا پشه ها شروع به تخم گذاری می کنند.
بارش باران باعث تشکیل گودال های آب می شود که این گودال ها در داخل گلدان ها، سطل های آب،پوشش های گیاهی متراکم، حوضچه و استخرهای روباز و غیره صورت می گیرد. پشه ها همیشه به سمت آب راکد مهاجرت می کنند و در آب راکد هزاران تخم می گذارند که اگر این قسمت ها دست نخورده بماند و سمپاشی پشه انجام نشود، تخم ها بارور شده و باعث هجوم پشه ها می شوند.
پشه ها چند روز پس از بارندگی بیرون می آیند؟
پس از بارندگی ظرف 24 تا 48 ساعت با سرعت پشه ها بیرون می آیند و پس از رشد کامل و قابلیت پرواز شروع به تغذیه از خون میزبان می کنند. برخی از گونه های پشه ها می توانند ناقل بیماری های کشنده باشند.
آیا پشه ها در باران هم قابلیت پرواز دارند؟
پشه ها حتی در بارندگی نیز می توانند پرواز کنند البته تا حدودی محدود می شوند ولی قادراند به راحتی زیر باران حرکت کنند و به نظر نمی رسد قطرات باران آن ها را آزار دهد، وقتی قطرات باران به آن ها برخورد می کند، دوباره خود را بلند می کنند و به پرواز خود ادامه می دهند از طرفی به دلیل ضربه ناشی از قطرات آب آسیبی نمی بینند. پشه ها از بارندگی استفاده می کنند و زمانی که بیشتر آفات مخفی می شوند به فعالیت خود ادامه می دهند.
پشه ها هنگام بارندگی کجا مخفی می شوند؟
در باران های شدید ، پشه ها در زیر برگ گیاهان یا در زیر سازه ها پنهان می شوند تا زمانی که بارندگی تمام شود ازطرفی مکان های تاریک را ترجیح می دهند. این امر آن ها را از غرق شدن نجات می دهد. اگر پاسیو یا حیاط خلوت دارید حین بارندگی پشه ها را بیشتر مشاهده کنید.
پشه ها اگر باران زیاد شدید نباشد که بتوانند پرواز کنند به دنبال وعده غذایی خود حتی در زیر باران می روند و میزبان خود را حتی در زیر باران نیش می زنند. بسیاری از مردم این اشتباه را مرتکب می شوند که فکر می کنند هنگام بارندگی پشه ها قابلیت گزش ندارند.
چگونه پس از باران می توان از شر پشه های محوطه اطراف خلاص شد؟
اگر می خواهید پس از باران از شر پشه های حیاط خود خلاص شوید باید تمام آب های راکد اطراف منزل را از اطراف تخلیه کنید حتی اگر عمق آب کم باشد انجام این کار باعث از بین رفتن مکان های تکثیر پشه ها و جلوگیری از تخم ریزی آن ها می شود. کارشناسان شرکت نگین دشت با مشاوره حرفه ای و استفاده از سموم خارجی با کیفیت حیاط و منازل را سمپاشی می کنند و باعث ریشه کنی و نابودی پشه ها و تخم های آن ها خواهند شد.
کمک خواستید؟ ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم
با گارانتی کتبی
ساعت اداری در خدمتیم
سمپاشی تخصصی پشه
منابع شناخت پشه
هجوم پشه با شرکت نگین دشت، همخونی ندارد
بیماری هایی که پشه به انسان انتقال می دهند؟
زیکا ویروسی است که از طریق پشه ببر آسیایی به انسان سرایت می کند. شایع ترین علائم بیماری عبارتند از تب، راش، درد مفصل و عضلات، ورم و التهاب در محل گزش می باشد و این علائم از زمان گزش تا 7 روز ممکن است ادامه داشته باشد. در بیشتر مواقع علائم ویروس زیکا بسیار ضعیف است و تنها در موارد بسیار حاد بستری کردن فرد در بیمارستان الزامی است.
قارچ مرگبار برای پشه به مبارزه با مالاريا کمک خواهد کرد
محققان می گويند که از يک نوع قارچ که برای انسان يا محيط زيست خطری ندارد می توان برای نابود کردن پشه استفاده کرد. اين يافته ممکن است راه را برای توسعه شيوه های نويدبخش تازه ای برای مبارزه با مالاريا بگشايد.
سمپاشی پشه خاکی
پشه خاکی بالغ، دارای اندازه ای بسیار کوچک بوده و تنها حدود 3 میلی متر طول آن هاست و به رنگ های طلایی – قهوه ای یا خاکستری می باشند. شکل قطعۀ دهانی در پشه های خاکی جهت سوراخ کردن پوست و تغذیه از خون به صورتی است که به راحتی می توانند از آن برای مکیدن خون میزبان انتخابی استفاده نمایند.
چگونه در جهت ریشه کنی و سمپاشی پشه اقدام نماییم؟
روش های خود درمانی توسط افراد، نه تنها باعث از بین بردن پشه ها نشده بلکه ایجاد گونه های مقاوم می کند و حتی گاهاً افراد به دلیل نداشن علم به سمپاشی از سمومی استفاده می کنند که سایر حشرات مفید را نیز به جز پشه از بین می برند که خسارات فراوانی به محیط زیست وارد می شود..
سمپاشی پشه کوره
مهم ترین نکته در نابودی و مبارزه بیولوژیکی با حشره پشه کوره معمولاً کاهش منابع تغذیه و در نهایت کنترل از طریق سموم شیمیایی می باشد که سمپاشی پشه کوره در کنار عملیات بیولوژیکی نقش مؤثری در ریشه کنی پشه کوره ها خواهد داشت.
گزیدگی و نیش پشه
پشۀ ماده از طریق سوراخ کردن بدن میزبان با استفاده از زائده دهانی خود از خون میزبان تغذیه می نماید. پروتئین موجود در خون در تخمریزی پشه ها بسیار مؤثر می باشد. پشه های نر نیش نمی زنند و از خون میزبان تغذیه نمی کنند و انرژی مورد نیاز خود را از طریق تغذیه از مواد غذایی شیرین از جمله شهد گیاهان در زیستگاه خود تأمین می نمایند.